
Informacje o restauracji
Menu
Przystawki
Tatar z polędwicy wołowej
Marynowane grzyby leśne, ogórek konserwowy, cebula szalotka, jajko przepiórcze, musztarda francuska, chips z parmenzanu.
Carpacio z polędwicy wołowej
Rukola, grana padano, kapary, oliwki, sos miodowo-musztardowy.
Beef Stroganoff
Oliwka, pieczarka, papryka, cebula.
Burrata
Konfitowane pomidory koktajlowe, relish pomidorowy z kaparami, tostowana brioszka.
Krewetki z pomidorami
Rukola, grana padano, kapary, oliwki, sos miodowo-musztardowy.
Zupy
Rosół z makaronem
Makaron, marchewka, natka pietruszki.
Rosół z kołdunami
Kołduny jagnięco-wołowe, natka pietruszki.
Barszcz czerwony
Uszka z mięsem, natka pietruszki.
Żurek
Biała kiełbasa, zieminiaki, jajko.
Sałatki
Sałatka Cezara
Grillowany kurczak, sałata rzymska, pomidor koktajlowy, grana padano, ses cezar, grzanki ziołowe.
Sałatka z grillowanym łososiem
Grillowany łosoś, pomidory, kapary, sos cytrusowy.
Sałatka z kozim serem i granatem
Kasza kuskus, granat, rukola, winogrona, sos winegret miodowy.
Dania główne
Kotlet schabowy z kością
Ziemniaki z koperkiem, kapusta.
Filet z kaczki sous-vide
Fondant ziemniaczany, glazurowana marchew, mus z marchewki, sos z czerwonego wina i porzeczki.
Filet z kurczaka kukurydzianego supreme
Ziołowa polenta, salsefia, szpinak, sos maślany.
Stek z polędwicy wołowej
Ziemniaki gratin, dziki brokuł, sos pieprzowy.
Pieczeń z dzika
Puree ziemniaczane z pastą truflową, pieczony burak, chips z topinamburu, sos własny
Stek z kalafiora
Puree z kalafiora, soczewica, sos ziołowy.
Risotto grzybowe
Grzyby leśne, ser peccorino.
Wiener Schnitzel
Kotlet cielęcy, jajko sadzone, cytryna, sałatka ziemniaczana.
Grillowana pierś z kurczaka
Pieczone ziemniaki, sałata rzymska z dressingiem jogurtowym, warzywa sezonowe.
Policzki wołowe
Puree musztardowe, fasolka szparagowa z boczkiem.
Stek z antrykotu
Ziemniaki pieczone w soli, grillowane warzywa sezonowe, sos chimichurri.
Filet z łososia
Soczewica czarna, kapusta pak choi, sos kaparowy na białym winie.
Filet z sandacza
Puree z kalafiora, karmelizowany por, sos szafranowy, chipsy z pietruszki.
Panierowany filet z kurczaka
Puree z kalafiora, karmelizowany por, sos szafranowy, chipsy z pietruszki.
Makarony
Czarny makaron z krewetkami
Oliwa, czosnek, papryczka peperoni, natka pietruszki.
Pappardelle z kurczakiem
Suszone pomidory, śmietana, rukola.
Gnocchi w sosie serowym
Pomidor koktajlowy, szpinak, sos z gorgonzoli i grana padano, pistacje.
Podpłomyki
Podpłomyk z szynką włoską
Sos pomidorowy, mozzarella, pomidorki koktajlowe, rukola.
Podpłomyk z serem pleśniowym i gruszką
Rukola, orzechy włoskie.
Podpłomyk z boczkiem i pieczarkami
Sos pomidorowy, cebula, mozzarella.
Burgery
Burger wołowy
Ser cheddar, bekon, sałata, pomidor, ogórek konserwowy, konfitura z czerwonej cebuli.
Burger z szarpanym kurczakiem
Pikantny coleslaw, sos BBQ.
Burger z batata i ciecierzycy
Ser kozi, konfitura z czerwonej cebuli, rukola, sos jogurtowo-cytrynowy.
Frytki steakhouse
Frytki z batata
Desery
Fondant czekoladowy
Lody waniliowe, kruszonka kakaowa.
Pana Cotta z białą czekoladą
Sos malinowy, pianka malinowa, owoce.
Beza
Mus mascarpone z cytyną, lemoncurd, kruche ciastko.
Dla dzieci
Rosół
Makaron, marchewka.
Spaghetti
Makaron spaghetti, pulpeciki cielęce, sos pomidorowy.
Mini burger
Panierowany kurczak, ser cheddar, sałata, pomidor, ogórek konserwowy, frytki.
Naleśniki
Twaróg, sos owocowy.
Podpłomyk margherita
Sos pomidorowy, mozzarella.
Filecik z kurczaka
Frytki, mizeria, dip jogurtowy.
